Alles over Suppen (Utrecht)

Bij Suppen Utrecht kun je een sup huren voor de volgende tijdsperiodes en prijzen:

  • 1,5 uur (17,50euro)
  • 2 uur (20 euro)
  • 4 uur (35 euro)
  • Hele dag (60euro)

Note: De huurperiode gaat pas lopen vanaf een kwartier nadat je de sup hebt opgehaald, zodat je de sup rustig kunt opzetten zonder dat het van je tijd op het water afgaat.

Het adres van Suppen Utrecht is:

Blauwkapelseweg 30
3572 KC in Utrecht

Onze verhuur locatie is Restaurant Peter’s Bistro, direct gelegen naast de Biltse Grift.

Suppen-Utrecht-bij-Restaurant-Peter's Bistro-in-Utrecht
De SUP’s liggen voor je klaar bij Restaurant Peter’s Bistro op de Blauwkapelseweg 30.

We verhuren sups vanaf april tot en met september.

We zijn van april tot en met september elke dag geopend (ook op feestdagen) vanaf 10.30 in de ochtend tot 21.00 in de avond.

Je kunt parkeren bij Parkeerplaats Griftpark.

Jazeker, vanaf Utrecht Centraal is het met de OV 16 minuten naar Peter’s Bistro en Suppen Utrecht.

In principe kan iedereen suppen, maar voor beginners kan het nog even zoeken zijn naar de balans. Wij raden daarom aan om als beginner op de knieën te starten om het gevoel van het board te krijgen. Zodra je dit te pakken hebt, kun je rustig gaan staan. Daarnaast kan het geen kwaad om in ondiep water een aantal keer vanuit het water op het board te klimmen, zodat je ook die vaardigheid onder de knie hebt voordat je naar dieper water peddelt. In deze video wordt de basistechniek van suppen helder uitgelegd.

Je krijgt van ons een waterdichte tas mee waarin je jouw waardevolle spullen kunt opbergen. De waterdichte tas kun je meenemen op de sup.

Ja! je hoeft dus niet bang te zijn dat je de peddel kwijtraakt.

We raden aan om de sup bij ons om in de op de Biltse Grift te starten met suppen. Uiteraard staat het je vrij om de sup op een andere locatie te gebruiken, mits je het voor een dag hebt gehuurd.

Ja, en hoewel er ook wintersuppers actief zijn, adviseren wij om alleen te suppen met lekker weer. In de winter heb je een wetsuit nodig (verhuren wij niet) en met storm of regen gaat het plezier er al snel vanaf. Om die reden verhuren wij alleen vanaf april tot en met september (elke dag, ook op feestdagen).

Je boekt een sup bij ons vooraf op deze pagina. Zodra je de sup boekt, word je doorgeleid naar het betaalscherm waar je direct kunt betalen voor de gekozen huurperiode (middels al gangbare betaalmethodes). Hierdoor hoef je op de dag zelf niet met de kosten van het suppen bezig te zijn en weet je zeker dat er een sup voor jou gereserveerd is. De kosten van het huren van een sup bij Suppen Utrechtzijn:

Neem voor het huren van een sup voor een week contact met ons op.

Door het boeken van een sup ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden, waardoor je als huurder verantwoordelijk bent voor eventuele schade, diefstal of verlies. Zolang je verantwoordelijk omgaat met de sup, is de kans op ongelukkige omstandigheden gelukkig erg klein.

Zodra je bij ons een sup huurt, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Dit betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor eventuele schade, diefstal of verlies. Zolang je verantwoordelijk omgaat met de sup, is de kans op ongelukkige omstandigheden gelukkig erg klein.